"Det är som att äntligen ha hittat hem!"

"Minns du att vi avslutade med att göra en tidslinje med "ett senaste datum för att träffa en man"? Det datumet var den 15/12. Den 12/12 ringde "Olle" - han blev tipsad av en gemensam barndomskompis att jag var ledig. "Olle" har gått i min systers klass så vi har känt varandra sen 7-års åldern, dock aldrig umgåtts. Vi gick på bio - såg ALLT som fanns under en månad. Inget hände på en månad ... men vi trivdes ihop och så småningom gick allt så fort :) Idag bor vi ihop, vi förlovade oss i Rom den 5/6 och det känns så härligt - det är som att äntligen ha hittat hem."

K.B - Uppsala


"Happiness knocking on your door"

"A Personal Breakthrough Session is an act of love towards your self-respect and dignity. Anders leads you with caring empathy through good and bad moments in your life, helping you to shed their burden once and for all. He inspires immediate confidence maintaining a good balance of involvement when supporting and leading you through your journey. Anders is not only inducing trance and hypnosis, he IS hypnosis himself.

The Personal Breakthrough Session is not only about what happens during the session but about every step you take after leaving the room with Anders.
The transformation continues to grow on you from deep within. A tingling sensation of happiness knocking on your door. I strongly recommend a session together with Anders, that will transform and free you from what you previously thought would be an impossibly long journey!"

Johanna Maryssael
Managing Director
Dragonfly Consulting AB

Referenser

Här kan du ta del av våra klienters upplevelser av hur sessionerna hos oss påverkat deras liv.

 


"...ett oändligt tack för den hjälp du gav mig..."

"Hej Anders, ett oändligt tack för den hjälp du gav mig och indirekt min kvinna - att det bara var möjligt är fortfarande svårt att fatta. Du har gjort två människor lyckliga med din kunskap och intresse att dela med dig av din gåva. Det är inte utan att jag saknar de där träffarna varannan vecka, men jag jobbar vidare med att repetera dina hypnosinspelningar hela tiden.

Än en gång tack för den hjälp du gav, den höjde livsglädjen och vårt
samliv maximalt!"

/Christian H


"Tack för att du gav mig modet att ta steget!"

"Under försommaren hade jag förmånen att få träffa dig under fyra tillfällen. Den hjälp som du gav har varit till enorm nytta och glädje för mig. Jag har verkligen hittat tillbaka till lugnet och glädjen i tillvaron igen. Och för det är jag dig mycket tacksam. Tack Anders för de fina nycklar som du gett mig så att jag kunnat låsa upp stängda rum i mitt inre.

Under samtal och övningar har du gett mig förmågan att se den styrka och kraft som jag besitter. Du har väglett mig så att jag på bästa sätt kunnat ta vara på dessa tillgångar. Detta har gett mig så mycket glädje och nya insikter om mig själv och alla möjligheter jag har att leva ett underbart, fritt och rikt liv.

Tack för att du gav mig modet att ta steget."

/Astrid S"Anders, du är en gudagåva!"

"Anders, du är en gudagåva! Jag är så fantastiskt imponerad av hur
kraftfullt NLP är! Nu efter en fem timmars-session är jag fri från
ångesten jag brukade uppleva inför att prestera och att tala inför
andra. Jag upplever tydligt hur den rädslan är rent utsagt borttagen
ur mitt system. Den tillit till mig själv som jag har eftersträvat och
arbetat med att finna i snart elva år har äntligen infunnit sig. Det
känns som att sjunka tillbaka i en mjuk fåtölj och bara låta kroppen
slappna av. Det är ljuvligt att vara mig själv. Jag känner mig stark,
tydlig, trygg och harmonisk. TACK!"

/Jennie


"... och jag känner mig så otroligt positiv till livet!"

"Jag vill tala om att det är otroligt givande att komma till dig! Den där djuphypnosen med healing var underbar, skulle gärna göra om det bara för upplevelsens skull!!! Det händer nya saker med mig från dag till dag och jag känner mig så otroligt positiv till livet. Allt är underbart!!! (du får jätte gärna citera mitt mail, jag är glad om det är dig och andra människor till hjälp... jag är faktiskt otroligt glad om andra får veta att det går så lätt att förändra sitt liv. och jag vet ingen bättre än du som kan hjälpa dem till det!!!)."

/Helga S"Tack Anders, för att du visade mig tillbaka till livet..."


Hampus Hedelius driver den framgångsrika reklambyrån Hello & Friends (www.helloandfriends.com). Detta är hans egna upplevelser av att lösa upp svår inre stress och hantera en akut livskris med hjälp av NLP & hypnos:

"Jag har i många år b.l a. arbetat under stressiga förhållanden, inte lyssnat på kroppens signaler och mått dåligt utan att veta varför. Jag blev rekommenderad att gå till Anders Wallin som är bäst i Sverige (eller Europa) på NLP, något jag aldrig hört talas om, men var villig att pröva allt för att må bättre så varför inte detta?

Efter första besöket var jag bokstavligen talat på väg att bli en ny människa, upplevelsen var total och jag fick uppleva avspänning, något som jag inte visste hur det kändes för jag hade glömt bort det under alla år av negativ påverkan..."


"Jag ville bara tacka dig för hjälpen!"

"För några månader sedan var jag på hypnos hos dig några gånger för att komma över min olust att tala inför "publik". Jag måste säga så här efteråt att jag känner att hypnosen verkligen haft positiv effekt på mig! Jag märker att jag blivit mycket lugnare, ordet LUGN har för övrigt fått bli mitt lilla mantra!

Det är en så underbart skön och avslappnad känsla när jag nuförtiden slipper känna mig stressad inombords."

Christina G


"Tack Anders!"

"Förmågan att klara av livets väv av rädslor och svårigheter sida vid sida med ljusa och kärleksfulla stunder har utvecklats hos mig i takt med och i symbios med mina terapisessioner hos Anders Wallin. Jag har gått igenom en inre resa där terapin stöttat mig att befria mig från rädslor och begränsningar. Min tilltro till min inre kärna, min kraft, mitt egen värde och min potential har växt. Att terapin ger resultat visar sig i att mina reaktioner i livet och i relationer nu blir annorlunda i takt med min utveckling.

Anders har ett varmt, humorfyllt, lyhört och mänskligt empatiskt arbetssätt. Kännetecknande tycker jag också är hans respekt för andra människors integritet parat med kunnighet, professionalism och ett djupt engagemang. En bonus utöver utveckling har varit den underbara djupavslappningen som hypnosen givit.

Tack Anders! Jag kan varmt rekommendera andra att prova på Anders terapisessioner.
"

/Lisa"Jag fick mycket inspiration..."

"När jag gick ifrån min nlp-session gick jag ca en meter över marken, vilket gav mig perspektiv på mitt "problem". Jag kände att det jag
arbetade med kommer att lösa sig på bästa möjliga sätt. Jag fick mycket inspiration av de sessioner jag var på vilket speglade av sig även på andra delar av mitt liv än dem jag arbetade med. Jag finner Anders mycket professionell och kan varmt rekomendera honom. Jag har även skickat mina vänner dit."

/En glad NLP:are
"Att finna inre ro..."

"Anders är en seriös och glad person med stor kunskap och den fina förmågan att leda sin klient rätt. För mig har hypnosen varit den snabbaste vägen in i djup meditation och avslappning, som jag så väl behöver. Anders har varit till stor hjälp i mitt arbete med att finna inre ro, på ett effektivt och snabbt sätt.


/Nemi